• Εγγραφή

 

Η αληθινή ιστορία της συμμορίας Κέλι-εξαντλημένο /αριστη κατάσταση Η αληθινή ιστορία της συμμορίας Κέλι-εξαντλημένο /αριστη κατάσταση ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η αληθινή ιστορία της συμμορίας Κέλι-εξαντλημένο /αριστη κατάσταση

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
13
Πληροφορίες συναλλαγής
ελτα ή θεσ/νικη χέρι με χέρι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Αληθινή Ιστορία της Συμμορίας Κέλι είναι το τραγούδι της Αυστραλίας όταν ακόμα βρίσκεται υπό το ζυγό της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και οι φτωχοί υποφέρουν μην έχοντας στον ήλιο μοίρα. Η διαμαρτυρία ενός ανθρώπου ακούγεται σπαρακτική, σκληρή, απίστευτη για την αδικία που τον κατατρέχει και τελικά τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Ο Νεντ Κέλι, ορφανός από πατέρα στην παιδική του ηλικία και διωγμένος από τη μάνα του στην εφηβεία, αλογοκλέφτης, αγρότης, κυνηγημένος, ληστής τραπεζών, εραστής, λαϊκός ήρωας και τέλος αδικοχαμένος, προδομένος αλλά πάντα άνθρωπος με πείσμα και περηφάνεια, ελπίζει ότι θα δικαιωθεί και πολεμά για την ισότητα και την ελευθερία.

Το συγκονιστικό αυτό μυθιστόρημα του Πίτερ Κάρεϊ ειναι βασισμένο στα απομνημονεύματα του Νεντ Κέλι, ο οποίος στα τέλη του 19ου αιώνα τάραξε την αποικιοκρατούμενη Αυστραλία. Είναι ένας ύμνος για όλους τους βασανισμένους όπου γης.

Books by:teokrou@gmail.com

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 18772 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up