• Εγγραφή

 

Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας - Εβραϊκές πηγές και μαρτυρίες για την Μακεδονία ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας - Εβραϊκές πηγές και μαρτυρίες για την Μακεδονία ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας - Εβραϊκές πηγές και μαρτυρίες για την Μακεδονία ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ

Βιβλίο

Τιμή (€)
10
Πληροφορίες συναλλαγής
Για Αθηνα: χερι με χερι
Για εκτος αθηνων: ταχυδρομικη αποστολη (2,60€)
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Σαν καινουργιο / εξαντλημενο

Μεσα από τις σελίδες του βιβλίου θίγεται ένα θέμα που παραμένει φλέγον, ίσως σήμερα περισσότερο από ποτέ. Πρόκειται για την εμμονή και την προσπάθεια των Σκοπιανών να θεωρηθούν Μακεδόνες, απόγονοι του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου. Η πλαστογράφηση αυτή γίνεται "από ορισμένους κύκλους συστηματικά, με κάθε τρόπο και με άφθονα οικονομικά μέσα, σ' ολόκληρο τον κόσμο". Ο συγγραφέας παραθέτει στοιχεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που βασίζονται σε αρχαίες ελληνικές, ρωμαϊκές, εβραϊκές και άλλες έγκυρες και αδιάψευστες πηγές (επιγραφές, αρχαία νομίσματα, συγγράμματα, κ.τ.λ).

Για τη μελέτη αυτή ο Ν. Μάρτης τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, βραβεύτηκε από διάφορους κρατικούς και πολιτιστικούς φορείς, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια από επιφανείς πολιτικούς και προσωπικότητες διεθνούς κύρους, όπως ο Helmut Schmidt, Giscard d' Estaing, κ.ά.

Books by:doravas

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23039 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up