• Εγγραφή

 

Το Χρονικο του Αναδυομενου Κοσμου 1-2-3 Το Χρονικο του Αναδυομενου Κοσμου 1-2-3

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Το Χρονικο του Αναδυομενου Κοσμου 1-2-3

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
18
Πληροφορίες συναλλαγής
Τα Βιβλια ειναι hard cover σε παρα πολυ καλι κατασταση και πωλουνται σαν τριλογια. Ο τοπος κατοικιας μου ειναι το περιστερι Αττικης και προτειμουνται αγωραστες κοντα. Τηλ.6989606546 Η φοτογραφια δηχνει τα βιβλια με τιν εξωτερικη καλυψη τους.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Νιάλ είναι ένα παράξενο κορίτσι. Στον Αναδυόμενο Κόσμο δεν υπάρχει άλλος σαν αυτή. Μεγάλα βιολετί μάτια, μυτερά αφτιά, μπλε μαλλιά. Την μεγάλωσε ένας βετεράνος στρατιώτης και ζει μαζί του σε μια από τις πολλές πόλεις-κάστρα της Γης των Ανέμων. Παίζει και πολεμά μαζί με μια ομάδα φίλων της που την έχει εκλέξει αρχηγό χάρη στην εξαιρετική δύναμη και στην ευκινησία της. Η παιδική της ηλικία πέρασε γεμάτη ανεμελιά αλλά και κάτω από τη σκιά κάποιων παράξενων σκέψεων. Γιατί είναι τόσο διαφορετική από τους άλλους; Γιατί ποτέ κανείς δεν της μίλησε για τη μητέρα που δεν γνώρισε;

Για τη Νιάλ αλλάζουν όλα ξαφνικά όταν οι στρατιές του κακού μάγου Τύραννου, έχοντας ήδη κατακτήσει πέντε από τις οχτώ Χώρες που συνθέτουν τον Αναδυόμενο Κόσμο, επιτίθενται στη Γη των Ανέμων. Ηαντίστασηπου προβάλλει ο στρατός των λαών που παραμένουν ακόμη ελεύθεροι και οι προσπάθειες των μάγων να προστατέψουν τις πόλεις με ξόρκια και με μαγικά δεν αρκούν. Η Νιάλ έχει μόνο μία επιλογή: να γίνει μια πραγματική πολεμίστρια και να υπερασπίζεται τους αθώους που κινδυνεύουν να πέσουν στα χέρια του στρατού του Τυράννου, ο οποίος αποτελείται από τέρατα φαινομενικά ακατάβλητα στον πόλεμο.

Σ' αυτή την επιχείρηση, η Νιάλ μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια δύο συμμάχων: του Σεννάρ, ενός νεαρού μάγου που γίνεται ο «αχώριστος εχθρός» της και, κυρίως, του κρυστάλλινου μαύρου σπαθιού της, που θεωρείται ανίκητο στη μάχη.

Books by:stelios91

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 24642 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up