• Εγγραφή

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
37
Πληροφορίες συναλλαγής
Άμεση πώληση.
Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στην επιλογή "Εκδήλωση ενδιαφέροντος"
αλλιώς στείλτε μήνυμα στο εμαιλ: santana69@in.gr

Το βιβλίο είναι "αμεταχείριστο" και σε άριστη κατάσταση.
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑ
Συγγραφέας: Σιώμκος Γ.

Eκδότης: Σταμούλη Α.Ε. Έτος έκδοσης: 2005
Αριθμός σελίδων: 568 Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο

Το βιβλίο παρουσιάζει με απλότητα τις κύριες μεθόδους και τις τεχνικές ανάλυσης στοιχείων έρευνας αγοράς με έμφαση αφενός στην πρακτική εφαρμογή των βασικότερων μεθόδων και εργαλείων ανάλυσης και αφετέρου στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων της ανάλυσης. Ο τρόπος εφαρμογής των τεχνικών ανάλυσης παρουσιάζεται με τη χρήση του SPSS, του πιο διαδεδομένου και εύχρηστου στατιστικού πακέτου που χρησιμοποιείται στην έρευνα αγοράς.
Η παρουσίαση της κάθε μεθόδου ανάλυσης αρχίζει με την καταγραφή του ερευνητικού προβλήματος και την τεκμηρίωση της καταλληλότητας χρήσης της και συνεχίζει με τη βήμα-βήμα πρακτική της εφαρμογή με τη βοήθεια του SPSS, ενώ ολοκληρώνεται με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από την ανάλυση.
Στο βιβλίο περιλαμβάνεται η έννοια των ερευνητικών υποθέσεων και παρέχονται οδηγίες για την επιλογή του κατάλληλου στατιστικού τεστ με δεδομένο κάποιο συγκεκριμένο ερευνητικό πρόβλημα. Εξηγείται επίσης η διαδικασία προετοιμασίας των στοιχείων για ανάλυση με το στατιστικό πακέτο SPSS και παρουσιάζονται εφαρμογές περιγραφικής στατιστικής και γραφημάτων. Παρουσιάζονται οι βασικότερες παραμετρικές μέθοδοι ποσοτικής ανάλυσης που χρησιμοποιούνται στην έρευνα αγοράς, όπως Ανάλυση Συσχέτισης, t-test, Ανάλυση Διακύμανσης, Ανάλυση Παραγόντων, Ανάλυση Ομάδων και Ανάλυση Διάκρισης και Ανάλυση Παλινδρόμησης. Τέλος, οι συγγραφείς εξετάζουν την Ανάλυση Conjoint που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην έρευνα αγοράς, την εφαρμογή της πολυδιάστατης κλιμακοποίησης (MDS) και της Ανάλυσης Correspondence, καθώς και διάφορες μεθόδους μη παραμετρικής ανάλυσης με τις εφαρμογές τους.
Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται τα "κλασικά" άρθρα από επιστημονικά περιοδικά, πολλά παραδείγματα, τα οποία αποτελούν ταυτόχρονα και "υποδείγματα" της διαδικασίας διερεύνησης παρόμοιων προβλημάτων στην έρευνα αγοράς. Παράλληλα, υπάρχουν 20 ερωτήσεις τύπου "Σωστό ή Λάθος;", των οποίων οι απαντήσεις δίδονται στο Παράρτημα του βιβλίου. Το βιβλίο αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων έρευνας αγοράς και απευθύνεται τόσο στα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών όσο και στους φοιτητές.

Books by:seicento

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23536 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up