• Εγγραφή

 

6 σε 1 6 σε 1

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
6 σε 1

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
15
Πληροφορίες συναλλαγής
Συνάντηση/ ΕΛΤΑ / Paypal ή καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και υπολογίζονται εδω :
http://www.elta.gr/el-gr/home.aspx
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


το βιβλίο ειναι σε πολυ καλη κατασταση
(διακριτικά σημάδια χρήσης - τικαρίσματα κλπ
και ενα μικρό σκισιματάκι χαμηλά στο εξώφυλλο (ζητήστε φωτογραφίες)
Διατείθεται με το οριτζιναλ CD-ROM


ISBN 978-960-387-638-0
Σχήμα 24x17
Σελίδες 741

"Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελείται από 6 ενότητες που καλύπτουν την ύλη των αντίστοιχων εφαρμογών, απαραίτητων για την πιστοποίηση βασικών γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Οι ενότητες αυτές είναι: Λειτουργικά συστήματα (MS Windows XP), Επεξεργασία κειμένου (MS Word XP), Υπολογιστικά φύλλα (MS Excel XP), Βάσεις δεδομένων (MS Access XP), Παρουσιάσεις (MS PowerPoint XP), Διαδίκτυο και επικοινωνίες (Internet Explorer + Outlook Express).
Κάθε ενότητα αποτελείται από έναν αριθμό κεφαλαίων όπου περιγράφονται σαφώς οι εκπαιδευτικοί στόχοι του. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει η παράγραφος «Ανακεφαλαίωση» που υπογραμμίζει τα ποιο σημαντικά σημεία της διδαχθείσας ύλης ενώ ακολουθεί η παράγραφος «Τι πρέπει να έχω μάθει» που συνοψίζει τα προηγούμενα τονίζοντας περισσότερο τα τεχνικά στοιχεία της ύλης. Με σκοπό την απόλυτη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης, στο τέλος κάθε ενότητας, υπάρχουν επαναληπτικές ασκήσεις που αφορούν το σύνολο της αντίστοιχης εφαρμογής. Επίσης, υπάρχουν αρκετές ασκήσεις πολλαπλής επιλογής.
Το βιβλίο καλύπτει ακριβώς την ύλη που θέσπισε ο Ο.Ε.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας ως απαραίτητη για την απόκτηση πιστοποίησης γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση οποιουδήποτε πιστοποιητικού γνώσεων πληροφορικής αναγνωρισμένου από το ελληνικό δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και την αγορά εργασίας..."

Books by:gabriel72r

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23798 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up