• Εγγραφή

 

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ - Γιάννης Ρεμούνδος ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ - Γιάννης Ρεμούνδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ - Γιάννης Ρεμούνδος

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Email επικοινωνίας
billykapetanidis@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Συνάντηση / Ταχυδρομείο
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρ. Έκδοσης: Φεβρουάριος 2014
Σελ: 480

Αν σας αρέσουν οι αντεργκράουντ ιστορίες, τότε κρατάτε στα χέρια σας το σωστό βιβλίο! Αν πάλι όχι, τότε είναι καιρός να αναθεωρήσετε την άποψή σας, παρακολουθώντας τις απελπισμένες προσπάθειες των μελών μιας οικογένειας να ξεφύγουν από τον ασφυκτικό κλοιό της ζωής τους, ενώ η χώρα βυθίζεται στον λασπότοπο της οικονομικής κρίσης.
- Που να το φανταζόταν η Μαρία ότι, για να περισώσει τα κουρέλια της οικογενειακής της ευτυχίας, θα άφηνε τον πεθερό της αβοήθητο να πεθάνει μαχαιρωμένος;
- Που να το φανταζόταν η Δέσποινα ότι στο τέλος ο στρατηγός Ορφανέας θα πέθαινε από ασφυξία ανάμεσα στα πόδια της; Καμιά τους δεν είχε φανταστεί αυτή την κατάληξη.
Παρόλο που όλα είχαν αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς, τις καλύτερες προϋποθέσεις για να μεταποιήσουν ένα κουρελάκι ονείρου σε λαμπρή φορεσιά.
Και γύρω από τις δύο αδελφές τα υπόλοιπα πρόσωπα κρατάνε το "ίσο" των ψευδαισθήσεων σαν ξεχασμένοι ψάλτες ενός εσπερινού. Πρόσωπα παγιδευμένα στις συμβάσεις του καιρού, πρόσωπα κυνηγημένα από εφιάλτες ιδιωτικών παθών, πρόσωπα σαν το αρνητικό μιας φωτογραφίας, γελασμένα από γεννησιμιού τους, ποιητές από τα γεννοφάσκια τους.

Books by:vasiloukos

Powered by JReviews
 
Scroll Up