• Εγγραφή

 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ -ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ TRADER ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ  -ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ TRADER

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ  -ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ TRADER

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
8,99
Πληροφορίες συναλλαγής

Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ -ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ TRADER" ΤΟΥ KERVIEL JEROME. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ [ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 8,99 EURO!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου λύνω τη σιωπή μου. Μια σιωπή στην οποία εξαναγκάστηκα, ενώ το όνομά μου βουτήχτηκε στη λάσπη από δημοσιογράφους, τραπεζίτες, πολιτικούς και δικηγόρους.

Πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα να αποκαλύψω την αλήθεια. Να περιγράψω εκ των έσω την πραγματικότητα των dealing room και του κόσμου των trader. Θέλω να στρέψω την προσοχή στην πραγματικότητα για τις πρακτικές του τραπεζικού τομέα. Να αποκαλύψω τη μαρτυρία ενός ανθρώπου που αναγνωρίζει τα λάθη του, αλλά αρνείται να πληρώσει για ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που έχει εκτροχιαστεί."

O Jerome Kerviel, ένας trader (διαπραγματευτής χρηματοοικονομικών προϊόντων) στον γαλλικό τραπεζικό κολοσσό Societe Generale, κατηγορείται σαν υπεύθυνος για ζημιές 5 δις ευρώ. Η τράπεζα προσπαθεί να αποδώσει σε αυτόν τον χαμηλόμισθο υπάλληλο τον παραλίγο καταποντισμό της.

Ο ίδιος δεν αρνείται τις ζημιές.

Στο βιβλίο αυτό όμως, περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο πώς ξεκίνησε με ενθουσιασμό μια ελπιδοφόρα καριέρα στην καρδιά της τεράστιας τράπεζας, και πώς εξαναγκάζεται σταδιακά να εκχωρήσει στην δουλειά όλη την ενεργητικότητα του, όλο τον εαυτό του: η τράπεζα του απομυζά ότι έχει να δώσει, όλες τις ώρες του, με δέλεαρ κάποιο μπόνους, που θα 'ρθει κάποια στιγμή.

Αυτός ο νεαρός υπάλληλος, ο τελευταίος τροχός της αμάξης, εξωθείται από το σύστημα να ρισκάρει τεράστια ποσά μόνος του (αρχικά εκατοντάδες χιλιάδες, μετά εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ), υπό την παρότρυνση αλλά και την ουσιαστική αδιαφορία των ανωτέρων του που, μόλις η αγορά γύρισε και τα κέρδη μετατράπηκαν σε κολοσσιαίες ζημιές, αναζήτησαν ένα εξιλαστήριο θύμα για να του φορτώσουν όλη την ευθύνη.

Πρόκειται για ένα δυνατό βιβλίο, μια ανθρώπινη ιστορία που συναρπάζει και δίνει την πραγματική εικόνα εκ των έσω!

Books by:nick1968

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23527 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up