• Εγγραφή

 

Η Εμπνευση Και Που Να Την Βρειτε Η Εμπνευση Και Που Να Την Βρειτε

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η Εμπνευση Και Που Να Την Βρειτε

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Πληροφορίες συναλλαγής
88 σελιδες, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ, στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται εξοδα αποστολης
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Μια βόλτα μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς, στις έντεκα και μισή το βράδυ, για τσιγάρα και κάνα σνακ, θα βοηθούσε να καθαρίσει λίγο το κεφάλι μου. Ο κρύος αέρας των αρχών του Νοέμβρη, μου έδιωξε την ομίχλη από τις σκέψεις μου. Tα κρεμασμένα περιοδικά στα μανταλάκια του περιπτέρου, άλλες φορές θα ήταν με τα άθλια κουτσομπολίστικα εξώφυλλα τους, έμπνευση για μια ακόμα αστυνομική περιπέτεια, σαν αυτές που με είχαν κάνει διάσημο και πλούσιο. Μόνο που τώρα, μου φαίνονταν ανούσια και τετριμμένα.
Ανταλλάξαμε με τον Βασίλη, τον περιπτερά, λίγα τυπικά λόγια, με κέρασε και ένα ποτηράκι METAXA 5 αστέρων, «ίσα για να ζεσταθεί η ψύχη μου», όπως μου είπε γελώντας. Καληνύχτισα και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, αποφάσισα για πιο γρήγορα, να περάσω μέσα απ το μικρό παρκάκι, αντί να πάω γύρω γύρω.
Αν δεν μου μιλούσε, ούτε που θα την έβλεπα, μέσα στο σκοτάδι. Οι λάμπες του μικρού πάρκου, είχαν τινάξει τα πέταλα προ πολλού, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης, ο δήμος δεν τις είχε αντικαταστήσει. Προτεραιότητα είχαν οι αντίστοιχες των δρόμων.
«Κύριε Θεοδώρου, κύριε Θεοδώρου» σχεδόν μουρμούρισε, όπως περνούσα μπροστά της, κάνοντας με να πεταχτώ ξαφνιασμένος.

Books by:DIMVAG61

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22770 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up