• Εγγραφή

 

αγγιγμα του μιδα αγγιγμα του μιδα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
αγγιγμα του μιδα

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
4
Πληροφορίες συναλλαγής
ME EΛΤΑ/
ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Ο Στέφανος Γεωργιάδης, ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, φτάνοντας στα μέσα της πέμπτης δεκαετίας του, συνειδητοποιεί ότι κάπου ''πήρε τη ζωή του λάθος''.

Μέσα του ξεπετάγονται ζητώντας απαντήσεις πολλά αμείλικτα και βασανιστικά ερωτήματα: Είναι τελικά η επαγγελματική επιτυχία αρκετή για να θεωρείται κάποιος επιτυχημένος; Μπορεί ένας συμβατικός γάμος και η κοινωνική αναρρίχηση, να θεωρηθούν παράμετροι και δείχτες ευτυχίας; 'Αραγε τα εκατομμύρια των καταθέσεων στις τράπεζες, καθώς και τα χοντρά πορτοφόλια δυνατών μετοχών του χρηματιστηρίου μπορούν να του προσφέρουν την ψυχική ηρεμία που του λείπει;

Τον αποκαλούν Μίδα γιατί διαθέτει το χάρισμα να μετατρέπει σε χρυσό ό,τι αγγίζει. Ξεχνούν όμως πως το χάρισμα αυτό είναι παράλληλα και μεγάλη κατάρα. Παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Πρέπει να αλλάξει κάτι στη ζωή του ή ακόμα κι ολόκληρη τη ζωή του. Να ζήσει αγάπες που δεν έζησε, να κάνει πράγματα που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε.

Books by:atzoumaneka@yahoo.gr

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23783 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up