• Εγγραφή

 

AMERICAN GOTHIC - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - William Quick AMERICAN GOTHIC - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - William Quick Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
AMERICAN GOTHIC - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - William Quick

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Email επικοινωνίας
billykapetanidis@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Συνάντηση / Ταχυδρομείο
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


AMERICAN GOTHIC - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
QUICK WILLIAM

Εξαντλημένο στον εκδότη.
ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εκδότης: ΛΙΒΑΝΗΣ
Σειρά: ΦΑΝΤΑΣΙΑ & ΤΡΟΜΟΣ
Χρ. Έκδοσης: Ιούνιος 1998
Σελ: 352
Μετάφραση: ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ

Το Τρίνιτι είναι μια ιδιόμορφη περιοχή. Απομακρυσμένη στα βάθη του νότου της Αμερικής, έχει τα δικά της σκοτεινά μυστικά. Οι ψυχές των καλών αναχωρούν από την πόλη για να βρουν την αμοιβή που τους υποσχέθηκαν, ενώ οι ψυχές των κακών παραμένουν, ενώνονται και δυναμώνουν, απρόθυμες ν' αντιμετωπίσουν την αιώνια καταδίκη τους.

Η οικογένεια Μπακ διοικεί την πόλη εδώ και χρόνια. Τους έχει κυριέψει η ψυχή του Τρίνιτι και αυτή η ψυχή είναι το κακό. Τώρα ο ιερέας Κρίστοφερ Μπακ πεθαίνει και πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του. Ο γιος του, ο Λούκας Μπακ, είναι ο επόμενος στη διαδοχή, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να αποδεχτεί την εξουσία, η οποία αναζητά έναν άνθρωπο για να προστατεύσει τα σκοτεινά μυστικά και να υπηρετήσει τις δυνάμεις του κακού. Γιατί στον Λούκας έχουν μείνει κάποια ψήγματα καλού. Αλλά οι δυνάμεις του κακού είναι διαβολικές και δε θα υποχωρήσουν. Πολύ σύντομα, η ζωή του θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης, όπου θα διεξαχθεί ένας αγώνας μέχρις εσχάτων.

Οι φίλοι του και οι αγαπημένοι του θα γίνουν πιόνια σ' ένα τρομερό παιχνίδι και πολύ σύντομα ακόμη κι ένα μικρό αγόρι, ο Κάλεμπ, θα γίνει υποχείριο δυνάμεων που θα είναι ακατανόητες και πολύ δύσκολο να τους αντισταθεί...

Books by:vasiloukos

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22874 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up