• Εγγραφή

 

Νεκροσκόπος II : Βαμπίρι! - Εκδόσεις Οξύ, Σειρά Κόλαση ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ Νεκροσκόπος II : Βαμπίρι! - Εκδόσεις Οξύ, Σειρά Κόλαση ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Νεκροσκόπος II : Βαμπίρι! - Εκδόσεις Οξύ, Σειρά Κόλαση ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Πληροφορίες συναλλαγής
ISBN : 960-8068-53-3, 2001 , Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση! Πρός πώληση και τα υπόλοιπα 4 βιβλία της σειράς ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ !!

Οι φωτογραφίες είναι από τα βιβλία πρός πώληση.

Πληρωμή μέσω paypal ή καταθεση σε τραπεζικό λογαργιασμό - Αποστολή μόνο με συστημένο δέμα - Τα έξοδα αποστολής τα πληρώνει ο αγοραστής και oι τιμές είναι στο παρακάτω link :
http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%94%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%851.pdf
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


O Γιούλιαν Μποντέσκου, γιος του πανίσχυρου βρικόλακα Θιμπόρ Φέρεντσι, φιλοδοξεί να συνεχίσει το δολοφονικό έργο του πατέρα του.
Ο Χάρι Κίο είναι ο Νεκροσκόπος: έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τους πεθαμένους - αλλά και με τους απέθαντους! Παγιδευμένος σε άυλη μορφή στο μεταφυσικό συνεχές του Μέμπιους, ο πράκτορας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτή τη νέα καταχθόνια απειλή.
Η αναμέτρησή τους είναι αναπόφευκτη και θα συγκλονίσει συθέμελα τον κόσμο των ζωντανών – αλλά και των νεκρών!
Βαμπιρισμός, νεκρομαντεία, καταιγιστική δράση και αγωνία - τα συστατικά του δεύτερου τόμου της σειράς του Brian Lumley, που αναζωογόνησε το μύθο του βρικόλακα και σημείωσε μεγάλη διεθνή εκδοτική επιτυχία.

Gallery Εικόνων

Νεκροσκόπος II : Βαμπίρι! - Εκδόσεις Οξύ, Σειρά Κόλαση ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ
Νεκροσκόπος II : Βαμπίρι! - Εκδόσεις Οξύ, Σειρά Κόλαση ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ

Books by:Abyssal

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23024 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up