• Εγγραφή

 

Εξελικτική Ψυχολογία, τόμος 3-Η ψυχική ζωή από τη σύλληψη ως την ενηλικίωση (σχολική ηλικία) Εξελικτική Ψυχολογία, τόμος 3-Η ψυχική ζωή από τη σύλληψη ως την ενηλικίωση (σχολική ηλικία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Εξελικτική Ψυχολογία, τόμος 3-Η ψυχική ζωή από τη σύλληψη ως την ενηλικίωση (σχολική ηλικία)

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Ή
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ: +1,50
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: +3,50

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το έργο περιγράφει και ερμηνεύει τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ψυχική ζωή του νέου ατόμου, από τη σύλληψη ως το 20ό έτος.
Καλύπτει όλες τις περιόδους της ανθρώπινης ανάπτυξης (ενδομητρική, βρεφική, παιδική, εφηβική) και όλους τους τομείς της ανθρώπινης προσωπικότητας (σωματικό, κινητικό, αισθητηριακό, νοητικό, γλωσσικό, συναισθηματικό, κοινωνικό).
Απευθύνεται τόσο στους σπουδαστές που παρακολουθούν μαθήματα εφαρμοσμένης ψυχολογίας όσο και στο ευρύτερο κοινό, και κυρίως στους ενηλίκους που είναι επιφορτισμένοι με την αγωγή και την καθοδήγηση του παιδιού (γονείς, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί) και στους ίδιους τους νέους -εφήβους και μετεφήβους- οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις αναπτυξιακές αλλαγές που έχουν συντελεστεί και συντελούνται στο βιοσωματικό και ψυχοπνευματικό τους Εαυτό και να αποκτήσουν μια βαθύτερη αυτογνωσία.
Αποτελείται από τέσσερις (4) τόμους.
Ο 1ος τόμος εξετάζει την ενδομητρική περίοδο και τη βρεφική ηλικία, ο 2ος τόμος την προσχολική ηλικία, ο 3ος τόμος τη σχολική ηλικία, και ο 4ος τόμος την εφηβική ηλικία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:Ourkar

Powered by JReviews
 
Scroll Up