• Εγγραφή

 

ΦΕΥΓΑ ΦΕΥΓΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΦΕΥΓΑ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Πληροφορίες συναλλαγής
Για Αθήνα δυνατοτητα ραντεβού και η συναλλαγή χέρι με χέρι.Για εκτός Αθηνών αντικαταβολη με ΕΛΤΑ (περίπου 5,00 ευρω μεχρι 1 κιλο) ή καταθεση τραπεζης και αποστολη με ΕΛΤΑ (περιπου 3,50 ευρω μεχρι 1 κιλο) ή προτείνετε μας τον τρόπο που επιθυμείτε και γνωρίζετε.Προσοχή!!! Διαβάστε προσεκτικά τη περιγραφή, τους όρους και το κοστος αποστολής-πληρωμή
Τύπος Καταχώρησης


Από τα χωράφια της Μακεδονίας στα σαλόνια της Αθήνας: μια φαινομενικά απλή διαδρομή με πολλούς σταθμούς, όπου η καθημερινότητα ανατρέπεται από έρωτες -κυρίως έρωτες- και θανάτους.
Η Χαρά είναι περίπου σαν κι εμάς, με μια ζωή περίπου σαν και τις δικές μας, αλλά πιο μυστηριώδη και πιο ερωτική - γιατί έτσι είναι οι ξένες ζωές. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.
Είναι δέκα χρονών όταν αρχίζει η ιστορία, και σαράντα όταν μένει μετέωρη - ούτε η ίδια θέλει να την τελειώσει, γιατί ξεκινάει πιστεύοντας στα παραμύθια και τα μυθιστορήματα, ερωτεύεται, στεναχωριέται, παιδεύεται, ενθουσιάζεται, και τελικά λειτουργεί σαν ηρωίδα μυθιστορήματος.
Μόνο που η ζωή δεν είναι μυθιστόρημα, και τίποτα, ούτε καν η φιλία, δεν είναι τόσο απλό ζήτημα όσο φαίνεται στην αρχή...

Books by:80panagiotis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23645 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up