• Εγγραφή
 

2 ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
2 ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΖΟΙ Τ. ΚΕΡΛΥ

Δεν είναι εύκολο να είσαι έφηβος, να τα θέλεις όλα δικά σου, να φοράς σιδεράκια και να έχεις διαστάσεις παχύδερμου. Αυτή είναι η μοίρα που έλαχε στη Ζόι Τ.Κέρλυ, ευτυχώς όμως που υπάρχει και η πολύ καλή φίλη της Μελίσσα με την οποία μπορεί να κουβεντιάζει τις συμφορές που αντιμετωπίζει σπίτι της και φυσικά τον έρωτα και τα αγόρια. Παρακολουθήστε τις διακυμάνσεις της μοίρας στη ζωή της μικρής μας ηρωίδας όπως τις κατέγραψε η ίδια στο αστείο της ημερολόγιο.
Μια ιστορία του Φιοντόρ

Μια ιστορία του Φιοντόρ

Οδηγημένη από την ανάγκη σε ξένο τόπο, η Λιούμπα δεν είναι διατεθειμένη να ξεχάσει γλώσσα, όνομα και πατρίδα, ούτε να υποκριθεί πως της αρέσει η ζωή που άλλοι σχεδίασαν για λογαριασμό της. Όμως ο περίγυρος που αρνείσαι δε θα αργήσει να στραφεί εναντίον σου: τα αθώα πειράγματα σύντομα θα γίνουν φαρμακερές κατηγορίες, κι αν είναι μια φορά βολικό να σε θεωρούν το ξωτικό του χωριού, είναι δέκα φορές πιο χρήσιμο να σ έχουν για μάγισσα κι αιτία των κακών του. Χρήσιμο για όλους, τον πρόεδρο, το δάσκαλο, τους βουλιαγμένους στη συνήθεια άντρες και τις παραδομένες στο συντηρητισμό γυναίκες, μα ακόμα και για τα παιδιά, το Μίμη, την Έλλη, την Ασπασία, το Φώτη, που δεν τολμούν να κοιτάξουν κατάματα την ψυχούλα τους που πονά, μα προτιμούν αυτό που λύπη τους φέρνει να το δούνε σαν κάτι το ξένο, σαν κάτι το εχθρικό, ίσως για να ξορκίσουν έτσι τους φόβους τους.
Σ αυτά τα παιδιά θα στραφεί ο Μίτια, γιος Ρωσίδας μητέρας και Έλληνα πατέρα, για να δώσει ένα στήριγμα στην απεγνωσμένη Λιούμπα. Σ αυτά και σε μια παλιά ιστορία του Φιοντόρ Ντοστογέφσκι, που δείχνει πως ό,τι είναι άσχημο και κακό μπορεί να νικηθεί από τους ίδιους που το έχουν υπηρετήσει.

Books by:OLGAKI68

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 7986 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up