• Εγγραφή

 

Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Email επικοινωνίας
basosgr@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Αποστολή από τη Βέροια όπου βρίσκομαι ως απλό δέμα ΕΛΤΑ ή με όποιον άλλον τρόπο θέλετε, έπειτα από κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης ή με αντικαταβολή. Τα έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Ρωτήστε για την κατάσταση και διαθεσιμότητα του βιβλίου ΠΡΙΝ προβείτε σε αγορά. Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μου μήνυμα και θα ανταποκριθώ το συντομότερο δυνατό. Πατήστε πιο πάνω στο όνομά μου (Jafar) για να δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία που έχω διαθέσιμα προς πώληση. Ευχαριστώ. Ανδρέας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Ο κύριος Κοσμάς ο Αιτωλός είναι μήπως executive manager των Macdonald's;
Ο Αδαμάντιος Κοραής από το Παρίσι καθ' όλη την διάρκεια της Γαλλικής Επαναστάσεως με οδηγίες! Ενώ ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, να διατρέχει επί 18 χρόνια όλη την Δυτική Ελλάδα, επανεξελληνίζοντας τους Έλληνες που είχαν πέσει σε βαθειά αγραμματοσύνη και μιλούσαν τουρκοβενετσιανοαρβανίτικα, να τους λέει να κτίζουν σχολεία και όχι εκκλησίες, επειδή έχουν αρκετές, και στο τέλος οι Τούρκοι να τον κρεμούν από ένα δέντρο. Το ίδιο είναι για σας οι δύο περιπτώσεις;

[...] Τα επιστημονοβριθή σαΐνια σκέφτηκαν πώς να προωθήσουν το επιστημονικό τους δαιμόνιον στα απροστάτευτα παιδιά των 11-12 ετών... Και το πέτυχαν! Υπό τον συναρπαστικόν, για ανήλικα παιδιά, τίτλο "Εισαγωγές και εξαγωγές των σημαντικότερων σε αξία προϊόντων κατά το έτος 1858"... (προσοχή: όχι κατά το 1857, ούτε κατά το 1859 - κάποιο απ' τα δύο πρέπει να έπεφτε δίσεχτο), ναι, παρουσιάζουν λοιπόν, τα σαΐνια "Ρεπούση κόμπανυ ανλίμιτεδ"..., παρουσιάζουν, λέγω, σε ανήλικα 11-12 ετών, τί; Τί; [...] Πίνακα, με "εισαγωγές" για 9 (αριθμητικώς εννέα) προϊόντα και "εξαγωγές" για 14 (αριθμητικώς δέκα και τέτταρα) προϊόντα!!!

Books by:Jafar

Powered by JReviews
 
Scroll Up