• Εγγραφή

 

Ομάδα Έψιλον Ομάδα Έψιλον

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ομάδα Έψιλον

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Πληροφορίες συναλλαγής
Αποστολή από Βέροια όπου βρίσκομαι ως απλό δέμα ΕΛΤΑ με επιπλέον κόστος 1.5 ευρώ, ή με όποιον άλλον τρόπο θέλετε, έπειτα από κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης ή με αντικαταβολή. Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς μουτζούρες ή λεκέδες. Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μου μήνυμα και θα ανταποκριθώ το συντομότερο δυνατό. Πατήστε πιο πάνω στο όνομά μου (Jafar) για να δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία που έχω διαθέσιμα προς πώληση. Ευχαριστώ. Ανδρέας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Ο συγγραφέας του παρόντος βιβλίου δεν ισχυρίζεται ότι προωθεί μέσα από τις σελίδες του μια νέα και πρωτότυπη υπόθεση, παρότι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Η μοναδική πρόθεση του συγγραφέα είναι να δηλώσει ότι ανακάλυψε την απόδειξη της ταυτότητος του Έλληνα.
Ο Έλληνας δεν προέρχεται από αυτόν τον πλανήτη τον καλούμενο Γη, αλλά από μία άλλη Γη, η οποία απέχει 500 έτη φωτός. Το ελληνικό γένος Ζήνα-Δία, είναι το σπουδαιότερο του πλανήτη αυτού. Συνεπώς, ο Έλληνας δεν έχει ουδεμία φυλετική σχέση με τους "ιδνοευρωπαίους" που επινόησαν οι κρυπτοσιωνιστές της Ευρώπης πριν από τρεις αιώνες. Η απόδειξη αυτή είναι ακλόνητη και δεν εμπεριέχεται σε έναν ευτελή συλλογισμό. Έπρεπε όμως να συγκεντρωθούν και να τακτοποιηθούν τα στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η μελέτη.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Books by:Jafar

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23508 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up