• Εγγραφή

 

Daniel Goldman Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ EQ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ IQ, ΑΨΟΓΟ - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ Daniel Goldman Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ EQ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ IQ, ΑΨΟΓΟ - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Daniel Goldman Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ EQ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ IQ, ΑΨΟΓΟ - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
20
Email επικοινωνίας
nikasari1964@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ (Κέντρο Αθήνας).
PAYPAL.
KATAΘΕΣΗ.
Ταχυδρομείται παντού.
Αντικαταβολή.
Τα ταχυδρομικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


ΝΤΑΝΙΕΛ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ Daniel Goldman: Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ EQ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ IQ, ΑΨΟΓΟ - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ.

464 ΣΕΛΙΔΕΣ.

Η «συναισθηματική εκπαίδευση» τρέφει και δυναμώνει τον άνθρωπο, προσφέροντάς του τις θεμελιακές δεξιότητες για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα στη ζωή του. Και ακριβώς επειδή τα συναισθηματικά μαθήματα που παίρνει ένα παιδί ουσιαστικά «σμιλεύουν» τον εγκέφαλό του, ο Goleman καθοδηγεί λεπτομερώς τους γονείς και τα σχολεία ώστε να εκμεταλλευθούν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μοναδικό κανάλι επικοινωνίας στην παιδική ηλικία. Το μήνυμα αυτού του τόσο διαφωτιστικού βιβλίου είναι κάτι που πρέπει να βάλουμε καλά στην καρδιά μας: η πραγματική «καμπύλη νοημοσύνης» σε μια δημοκρατία πρέπει να μετρήσει τη νοημοσύνη της καρδιάς. Ο Daniel Goleman προσφέρει μια νέα θεώρηση της επιτυχίας και ένα σπουδαίο σχέδιο ζωής που μπορεί να αλλάξει το μέλλον, το δικό μας αλλά και των παιδιών μας.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

Books by:Kraftwerk

Powered by JReviews
 
Scroll Up