• Εγγραφή

 

Μικροηλεκτρονικά Κυκλώματα, 5η έκδοση Μικροηλεκτρονικά Κυκλώματα,  5η έκδοση Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Μικροηλεκτρονικά Κυκλώματα,  5η έκδοση

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
20
Πληροφορίες συναλλαγής
Για συναλλαγές εντός της περιοχής της Πάτρας, η συναλλαγή πραγματοποιείται από κοντά ενώ για άλλες περιοχές με αντικαταβολή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6983616319 και στο email: terpou.mar@gmail.com.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η νέα έκδοση του κορυφαίου εγχειριδίου μικροηλεκτρονικής γίνεται για μια ακόμη φορά πρότυπο υπεροχής στον τομέα της, χάρη στην εξαιρετικά επιστημονική και παιδαγωγική προσέγγιση για την οποία έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως πανεπιστημιακό ανάγνωσμα. Εκτενώς ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η ύλη της 5ης έκδοσης συμβαδίζεις με τις νεότερες εξελίξεις στον κλάδο της μικροηλεκτρονικής, και ειδικότερα της τεχνολογία CMOS. Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι αυτές που έχουν διαμορφώσει τη θεματολογία και την οργάνωση της ύλης του βιβλίου, έτσι ώστε να αποτελεί το πληρέστερο και πλέον ενημερωμένο οδηγό αναφοράς για την εκπαίδευση των αυριανών μηχανικών στο σχεδιασμό και την ανάλυση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Βελτιστοποιημένη οργανωτική δομή. Τα πλέον σημαντικά και «προαπαιτούμενα» θέματα παρουσιάζονται στην αρχή κάθε κεφαλαίου, ενώ τα πιο εξειδικευμένα θέματα εξετάζονται τελευταία. Τα πρώτα πέντε κεφάλαια, τα οποία απαρτίζουν το Πρώτο Μέρος του βιβλίου, συγκροτούν ένα συνεκτικό σύνολο ικανό να καλύψει τις ανάγκες ενός εισαγωγικού εξαμηνιαίου μαθήματος. Κατά παρόμοιο τρόπο, τα επόμενα πέντε κεφάλαια που απαρτίζουν το Δεύτερο Μέρος, συγκροτούν τον κορμό για ένα επόμενο επίπεδο εξαμηνιαίου μαθήματος. Τα τέσσερα τελευταία κεφάλαια που απαρτίζουν το Τρίτο Μέρος του βιβλίου πραγματεύονται σημαντικά θέματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως πρόσθετη ύλη είτε ως υποκατάστατο μέρους ύλης προηγουμένων κεφαλαίων. Επιπρόσθετα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγές αναφοράς για εργασίες και διατριβές των σπουδαστών.

MOSFETs και BJTs: Τα κεφάλαια 4 (MOSFETs) και 5 (BJTs) έχουν γραφτεί εκ νέου. Αν και στο βιβλίο καλύπτονται πρώτα τα MOSFETs, αυτά τα δύο θέματα μπορούν να διδαχθούν με οποιαδήποτε σειρά.

IC MOS και Διπολικοί Ενισχυτές: Τα κεφάλαια 6 και 7 είναι επίσης εκ νέου γραμμένα, έτσι ώστε η παρουσίαση των κυκλωμάτων IC MOS και των διπολικών ενισχυτών να γίνεται με όσο το δυνατόν πιο προσιτό και συστηματικό τρόπο.

Απόκριση Συχνότητας Ενισχυτών: Σε αυτή τη νέα έκδοση, το θέμα της απόκρισης συχνότητας των ενισχυτών παρουσιάζεται με «επικαιροποιημένη» προσέγγιση, στα σημεία όπου απαιτείται, ξεκινώντας με μία συνοπτική κάλυψή του για ενισχυτές κοινής πηγής και κοινού εκπομπού στα κεφάλαια 4 και 5 αντίστοιχα.

Εμπλουτισμένο Υλικό Υποστήριξης για Σπουδαστές:
Το συνοδευτικό CD του βιβλίου περιλαμβάνει μια δωρεάν διανομής, σπουδαστική έκδοση του PSpice 9.2 Lite Edition (προσομοιωτής SPICE), καθώς και νέα παραδείγματα σχεδιασμού κυκλωμάτων, βασισμένα στις απαιτήσεις και τα πρότυπα του κλάδου.

Ανανεωμένη παρουσίαση των ενοτήτων σύνοψης και πολύ περισσότεροι πίνακες συνοπτικής παρουσίασης θεμάτων.

Πολυάριθμες ασκήσεις και προβλήματα στο τέλος των κεφαλαίων, καθώς και περισσότερα παραδείγματα SPICE με σχηματικά διαγράμματα και εικόνες.

Books by:Maria_Tp

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23512 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up