• Εγγραφή

 

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

Βιβλίο

Τιμή (€)
40
Πληροφορίες συναλλαγής
Για συναλλαγές εντός της περιοχής της Πάτρας, η συναλλαγή πραγματοποιείται από κοντά ενώ για άλλες περιοχές με αντικαταβολή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6983616319 και στο email: terpou.mar@gmail.com.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το κορυφαίο σε κυκλοφορία βιβλίο αρχιτεκτονικής υπολογιστών επαναπροσδιορίζει το συγκεκριμένο επιστημονικό χώρο μέσω της νέας ανανεωμένης έκδοσης του στην οποία καταγράφεται η ιστορική μεταφορά από τους μονοπύρηνους στους πολυπύρηνους επεξεργαστές. Οι Hennessy και Patterson, χρησιμοποιώντας την περίφημη ποσοτική προσέγγισή τους γύρω από τη σχεδίαση των υπολογιστών, διερευνούν πληθώρα τεχνικών που έχουν ως στόχο την επίτευξη του παραλληλισμού - ο οποίος αποτελεί το βασικό εργαλείο της υψηλής δυναμικής των αρχιτεκτονικών πολλαπλών επεξεργαστών. Οι συγγραφείς, εκτός από την επικέντρωση τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τους πολυεπεξεργαστές, καλύπτουν, επίσης, πέρα από την απόδοση των επεξεργαστών, επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν τη σχεδίαση, όπως η ισχύς, η αξιοπιστία, η διαθεσιμότητα και η φερεγγυότητα των επεξεργαστών.

Η διατήρηση των βελτιώσεων που σημειώθηκαν τον περασμένο αιώνα σε επίπεδο κόστους και απόδοσης απαιτεί τη συνεχή εφαρμογή καινοτόμων «δεών - ιδεών που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις θεμελιώδεις τεχνικές που καλύπτονται στο κλασικό αυτό βιβλίο.

Books by:Maria_Tp

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23535 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up