• Εγγραφή

 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Πληροφορίες συναλλαγής
ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Πρόκειται για γεννημένο παραμυθά, που ξέρει να παίζει καλά με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της αφήγησής του, όπως οι ήρωες του βιβλίου του παίζουν τη ρουλέτα. Κρατώντας σταθερά το σπάγκο της διήγησης στο χέρι, τον αμολά ή τον τον τραβά, κι όχι μονάχα εκεί που το περιμένεις».
Δ. ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ, εφημ. Το Βήμα
«Ο Χορός των Ρόδων θυμίζει χολιγουντιανή περιπέτεια, από τις καλύτερες του είδους, δομημένη με σωστά μελετημένες δόσεις χιούμορ και σεξ, με προσεγμένες λεπτομέρειες και απροσδόκητα ευρήματα. Τελικώς, πρόκειται για ένα βιβλίο που διαβάζεται χωρίς ανάσα από την αρχή ως το τέλος».
Δ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, εφημ. Τα Νέα
«Ο Αντώνης Σουρούνης γνωρίζει πολύ καλά και τη λογική του νεοέλληνα, διεισδύει ολοκληρωτικά σ' αυτόν με τη λογοτεχνία και πετυχαίνει να ταρακουνήσει και τα λιμνάζοντα ύδατα –με τη γλώσσα– αλλά και τα εγκεφαλικά κύτταρα – με την καταπληκτική του ευχέρεια στο ρεαλιστικό παραμύθι».
ΧΡ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, εφημ. Αυγή
«Κυρίως, όμως, το μυθιστόρημα αυτό του Σουρούνη είναι ένα έξοχο ψυχογράφημα των ανθρώπων της ρουλέτας. Το ενδιαφέρον του αναγνώστη μένει αμείωτο ως την τελευταία σελίδα και εξαιτίας του χιούμορ που διαποτίζει όλη την αφήγηση και που συχνά προκαλεί δυνατό γέλιο (σπάνιο στη σύγχρονη ελληνική πεζογραφία)».
Κ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ, εφημ. Έθνος της Κυριακής
«Χωρίς το βιβλίο να χάνει την ένταση και τη γοητεία της εποχής της αλητείας, είναι πλουσιότερο τώρα κατά μια βαθιά και τρυφερή ματιά σε ανθρώπινες καταστάσεις, όπως η φθορά του σώματος και του μυαλού, τα γηρατειά και ο θάνατος, η πίστη σε αρχές (όχι σε ηθικολογίες και τέτοια) και σε πρόσωπα».
Ν. ΝΤΟΚΑΣ, εφημ. Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Books by:gaspap30

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23526 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up