• Εγγραφή

 

"Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ" "Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ"

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
"Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ"

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
6,99
Πληροφορίες συναλλαγής
Ταχυδρομική αποστολή (με έξοδα του παραλήπτη). Απευθείας παράδοση (όπου αυτό είναι δυνατό).Έκπτωση 50% στην τιμή δεύτερης παραγγελίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Τα όνειρά του είναι σκοτεινά... Τα φονικά του ένστικτα αποτρόπαια... Όμως μόνο οι εγκληματίες έχουν λόγο να τον φοβούνται... Ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε στα γερμανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία. Ο συγγραφέας του, Jeff Lindsay, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συγγραφή του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ντέξτερ Μόργκαν. Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος. Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.
Το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η διάσημη τηλεοπτική σειρά η οποία άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το 2006 γοητεύοντας κοινό και κριτικούς και αποσπώντας μεταξύ άλλων δύο βραβεία Emmy και δύο Golden Globe.

Books by:Ελένη Τριανταφύλλου

Powered by JReviews
 
Scroll Up