• Εγγραφή

 

Οι πόλεμοι του οπίου Οι πόλεμοι του οπίου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Οι πόλεμοι του οπίου

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
17,99
Πληροφορίες συναλλαγής
Ταχυδρομική αποστολή (με έξοδα του παραλήπτη). Απευθείας παράδοση (όπου αυτό είναι δυνατό).
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η ιστορία των Πολέμων του Οπίου μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την εκπληκτική δύναμη της εξάρτησης και την τραγωδία της σύγκρουσης δυο ολότελα διαφορετικών πολιτισμών. “Οι πόλεμοι του οπίου” παρουσιάζουν μία νέα ιστορική άποψη, που αποκαλύπτει τις πολιτικές και ηθικές διαμάχες των ανθρώπων που αναμίχθηκαν σε αυτούς, οι οποίοι κατέστρεψαν μία αυτοκρατορία και δηλητηρίασαν τους δεσμούς μεταξύ Κίνας και Δύσης μέχρι και σήμερα.

Ο W. Travis Hanes III, Ph.D., ιστορικός και εκπαιδευτικός, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους, διεθνώς, ειδικούς επί βρετανικών θεμάτων του 19ου αιώνα και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Βρετανική Αυτοκρατορική Ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Austin. Ο δρ. Hanes είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Imperial diplomacy in the Era of Decolonization: The Sudan in Anglo-Egypian relations, 1945-1956” και του “World history, continuity and change”.

O Frank Sanello, γνωστός συγγραφέας και αρθρογράφος πολλών εφημερίδων, έχει γράψει 15 βιβλία με θέμα την Ιστορία και τις κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και των The Devil`s Banker και Reel vs. Real: Separating Fact from Fiction in Historical Films. Τον τελευταίο καιρό γράφει το βιβλίο Faith and Finance in the Renaissance: The Rise and Ruin of the Fugger Empire.

Books by:Ελένη Τριανταφύλλου

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23526 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up