• Εγγραφή

 

Το πρώτο μου... ημερολόγιο Το πρώτο μου... ημερολόγιο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Το πρώτο μου... ημερολόγιο

Βιβλίο

Τιμή (€)
5
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Όλα ξεκίνησαν απ’ την ανάγκη να ξαναγίνουμε για λίγο παιδιά και να θυμηθούμε τα πρώτα μας διαβάσματα, τότε που όλος ο κόσμος φάνταζε μαγικός στ’ αθώα μάτια μας. Μετά γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξουμε ένα ημερολόγιο για παιδιά, το πρώτο τους ημερολόγιο, μέσα στο οποίο θα είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μικρά αποσπάσματα από τα πιο όμορφα παιδικά βιβλία, από τα πιο σημαντικά παιδικά ποιήματα, και να καταγράψουν τα ίδια τις πρώτες τους σκέψεις, τις πρώτες τους μικρές ιστορίες.
Το πρώτο μου... ημερολόγιο δεν έχει μέρες και μήνες, είναι ένα διαχρονικό ημερολόγιο, γι' αυτό τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιούν όποτε αυτά επιθυμούν.
Μέσα από τις πολύχρωμες εικονογραφημένες σελίδες του, μπορούν να ανακαλύψουν τους μεγάλους κλασικούς συγγραφείς, τα έργα τους, να ονειρευτούν μαζί τους, να διαβάσουν φράσεις σπουδαίων ανθρώπων που μίλησαν για τα βιβλία και το διάβασμα.
Μπροστά τους, ο μαγικός κόσμος των βιβλίων ανοίγεται διάπλατα κι ένα υπέροχο ταξίδι της φαντασίας ξεκινά. Κι όταν θα μεγαλώσουν πια, θα έχουν κάτι να τους θυμίζει αυτή την τρυφερή ηλικία, ένα χειροπιαστό κομμάτι των αναμνήσεών τους.
Είναι όμως και ένα σπουδαίο βοήθημα για τους δασκάλους, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουν με τα παιδιά για τη λογοτεχνία και να τα ωθήσουν στη δημιουργική γραφή!

Books by:artemis

Powered by JReviews
 
Scroll Up