• Εγγραφή

 

Οχι δεν εννοουσα αυτο Οχι δεν εννοουσα αυτο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Οχι δεν εννοουσα αυτο

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
0
Πληροφορίες συναλλαγής
Ελτα
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


 Συχνά δεν μετράει τι λέμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίον το λέμε. Η επιτυχία ή η αποτυχία κάθε σχέσης – στο σπίτι, στη δουλειά ή ακόμη και σε ένα ραντεβού – εξαρτάται από τα συνομιλητικά σήματα που εκπέμπουμε, όπως ο τόνος της φωνής μας, η χροιά και ο κυματισμός της, ο ρυθμός της, ο συντονισμός της, καθώς και οι απλές εναλλαγές των φράσεών που λέγονται.

Η Ντέμπορα Τάννεν,  διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός της επικοινωνίας,  θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το προσωπικό σας συνομιλητικό στυλ, και να αντιληφθείτε κατά πόσον ταιριάζει ή συγκρούεται με το στυλ όλων όσοι σας περιβάλλουν.

Τα διασκεδαστικά, βγαλμένα από τη ζωή, παραδείγματά της, θα σας διδάξουν πώς να ακούτε όσα δεν ειπώθηκαν, πώς να λύνετε τη σιωπή των άλλων, πώς να σταματάτε μια «συνομιλητική μπουλντόζα» που απειλεί να γκρεμίσει το δικαίωμα της συμμετοχής σας στη συζήτηση, πώς να προλάβετε την πυροδότηση μεγάλων παρεξηγήσεων από την ύπαρξη ασήμαντων διαφορών, και τέλος, πώς να προσαρμόσετε το ρυθμό ή τις φράσεις σας, για να σώσετε μια συνομιλία ή μια.

 

«Είμαστε όλοι ξένοι μεταξύ μας: συντάκτες και συγγραφείς, άνδρες και γυναίκες, Καλιφορνέζοι και Νεοϋορκέζοι, φίλοι και φίλες. Η Ντέμπορα  Τάννεν μας δείχνει πόσο διαφορετικοί είμαστε, και πώς θα καταφέρουμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα.»

Jack Rosenthal -Διακεκριμένος συντάκτης της New York Times, που τιμήθηκε με το Βραβείο Πούλιτζερ

Books by:elenantakoy

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23899 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up