• Εγγραφή

 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (DESA DEAD) ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (DESA DEAD)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (DESA DEAD)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
12
Πληροφορίες συναλλαγής
Απλό δέμα ΕΛΤΑ με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank. Τα έξοδα αποστολής (και αντικαταβολής) βαραίνουν τον παραλήπτη.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Βιβλίο εξαντλημένο στον εκδότη.

Η Kathy Reichs είναι ίσως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να γράψει ένα μυθιστόρημα με ηρωίδα μια ιατροδικαστή ανθρωπολόγο, αφού η ίδια η συγγραφέας ασκεί το επάγγελμα αυτό και θεωρείται ως μια από τους πενήντα ειδικούς επιστήμονες στον τομέα της ιατροδικαστικής ανθρωπολογίας, οι οποίοι είναι επίσημα αναγνωρισμένοι από την Αμερικανική Επιτροπή Ιατροδικαστικής Ανθρωπολογίας.


Η ηρωίδα της Reichs, λοιπόν, η Τεμπ, έχει αφήσει πίσω της, στη Βόρεια Καρολίνα, ένα σχεδόν μισοδιαλυμένο γάμο, για να αναλάβει τη δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις θέση της διευθύντριας ιατροδικαστικής ανθρωπολογίας στην επαρχία του Κεμπέκ. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση επιθυμεί να περάσει ένα ευχάριστο και ήρεμο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο Μόντρεαλ.


Πρώτα, όμως, πρέπει να σταματήσει εκεί όπου μόλις ανακαλύφθηκε ένα άγνωστο πτώμα μέσα στην καρδιά της πόλης. Μια ματιά στο αποσυνθεμένο και αποκεφαλισμένο κουφάρι, αμπαλαρισμένο προσεκτικά μέσα στις πλαστικές σακούλες, της δίνει αμέσως να καταλάβει ότι πρόκειται να περάσει το Σαββατοκύριακό της στο εγκληματολογικό εργαστήριο. Το πτώμα μαρτυρεί μια τραγική ανθρωποκτονία ιδιάζουσας αγριότητας.


Για να ξεκινήσει να βρει κάποιες απαντήσεις, η Τεμπ πρέπει πρώτα να πιστοποιήσει την ταυτότητα του θύματος. Ποιό είναι αυτό το πλάσμα με τα κοκκινωπά μαλλιά και τη λεπτή σκελετική κατασκευή;

Books by:bookas

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22974 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up