• Εγγραφή

 

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (THE LAST MAN) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (THE LAST MAN)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (THE LAST MAN)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
30
Πληροφορίες συναλλαγής
Απλό δέμα ΕΛΤΑ με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank. Τα έξοδα αποστολής (και αντικαταβολής) βαραίνουν τον παραλήπτη.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Βιβλίο εξαντλημένο στον εκδότη.

Το προφητικό μυθιστόρημα της μεγάλης Αγγλίδας συγγραφέψς, που παρέμεινε επί 182 χρόνια στη σκιά του "Φρανκεστάιν".

"Ανέβηκαν τον απότομο βράχο, αλλά το σκοτάδι τους επέτρεπε να δουν μόνο τις λευκές κορυφές των κυμάτων, ενώ τα ουρλιαχτά του ανέμου αναμειγνύονταν σε τρομερή συμφωνία με τα άγρια κύματα. Η φοβερή ώρα της νύχτας, η απόλυτη απειρία πολλών, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ξαναδεί τη θάλασσα, οι γοερές κραυγές των γυναικών και τα κλάματα των παιδιών έκαναν μεγαλύτερη τη φρίκη του ορυμαγδού. Όλη την επόμενη μέρα συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό. Όταν διαδέχτηκε την πλημμυρίδα η άμπωτη, η πόλη έμεινε στεγνή. Αλλά στην άνοδό της, ανέβηκε ακόμη ψηλότερα από την προηγούμενη νύχτα. Τα πελώρια πλοία που κείτονταν σαπίζοντας στους δρόμους στροβιλίζονταν από τα αγκυροβόλια τους και, σπρωγμένα από τα κύματα, συνθλίβονταν πάνω στα βράχια. Τα σκάφη στο λιμάνι εκσφενδονίζονταν στην στεριά σαν θαλάσσια φύκια, κι εκεί συντρίβονταν από τα θεόρατα κύματα που έσκαγαν στην ακτή".

Πλανήτης γη, 2090 μ.Χ. Μια επιδημεία αφανίζει το ανθρώπινο γένος, ενώ τα πολιτικά πάθη και οι συνεχείς πόλεμοι - μεταξύ των οποίων και ο πόλεμος της Ελλάδας για την επανάκτηση της Κωνσταντινούπολης - καταστρέφουν κάθε προσπάθεια αντίστασης στις εκδικητικές δυνάμεις της Φύσης.

Books by:bookas

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23548 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up