• Εγγραφή

 

«Μύκονος Μπλουζ» «Μύκονος Μπλουζ»

«Μύκονος Μπλουζ»

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
3
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Μυθιστόρημα, μια ιστορία, η οποία όμως είναι υπερβολικά ρεαλιστική για να μην έχει συμβεί στ' αλήθεια. Tο «Μύκονος Μπλουζ» της Παυλίνας Νάσιουτζικ είναι ένα βιβλίο φτιαγμένο από τα υλικά της πραγματικότητας. Μιας πραγματικότητας ιδιαίτερης, αλλόκοτης και συναρπαστικής, ακριβώς όπως είναι οι ιστορίες που εκτυλίσσονται στην κοσμοπολίτικη, αντιφατική αλλά και εθιστικά ερωτική Μύκονο.

«Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή, κάθε λέξη της. Εκείνο το καλοκαίρι συνέβησαν ένα σωρό φρικτά πράγματα απ' αυτά που διαβάζουμε στις εφημερίδες και κάνουμε το σταυρό μας και φτύνουμε στον κόρφο μας και λέμε 'Δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά', ένα σωρό φρικτά πράγματα που βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι θα συμβαίνουν πάντοτε στους άλλους και ποτέ σ' εμάς» είναι οι πρώτες, απολύτως χαρακτηριστικές, φράσεις του «Μύκονος Μπλουζ».

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ, ένα πρόσωπο με μια προσωπική ιστορία που θα μπορούσε να είναι από μόνη της μυθιστόρημα, γράφει με τη σκληρότητα και την ευαισθησία της συγγραφέως που δεν έχει καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις. Το «Μύκονος Μπλουζ» μιλά ακομπλεξάριστα για τα πάθη ενός μικρόκοσμου, που χρησιμοποιεί το σεξ, τα drugs και το διαρκές αχαλίνωτο πάρτι για να αναβάλει διαρκώς να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη. Στο «Μύκονος Μπλουζ» η πραγματικότητα δαγκώνει όταν είναι νηφάλια

Books by:Guest

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23045 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up