• Εγγραφή

 

ΤΡΙΛΟΓΙΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΙΛΟΓΙΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΤΡΙΛΟΓΙΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
12
Πληροφορίες συναλλαγής
12 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

O ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΛΤΑ Ή ΜΕ ACS COURIER
ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΤΙΜΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016) :
ACS COURIER : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΌΣΤΟΣ 9-11 EUR ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΕΛΤΑ : ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ. ΈΝΑ ΒΙΒΛΙΟ 1 ΚΙΛΟΎ, ΠΕΡΊΠΟΥ 3 EURO.ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ +3 EURO ΓΙΑ 1 ΚΙΛΟ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK Ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το 2037 συμβαίνει πάνω στη Γη κάτι το πρωτοφανές και ανεξήγητο, που αλλάζει την έννοια της συγχρονίας, σπάζει το φράγμα του χώρου και του χρόνου, ακυρώνει τους νόμους της φυσικής και της γεωμετρίας.
Η Γη διαλύεται σε κομμάτια και επανενώνεται από διάφορα «θραύσματα» εποχών: πάνω στη σφαίρα της συνυπάρχουν ταυτόχρονα πολεμιστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον ίδιο επικεφαλής, ο Τζένγκις Χαν με τις ορδές του, μέλη μιας ειρηνευτικής αποστολής του Ο.Η.Ε. και κοσμοναύτες από τον 21ο αιώνα μαζί με βρετανούς στρατιώτες του 19ου αιώνα, χωρίς να λείπουν και «νησίδες» από προϊστορικές εποχές και ανθρωποπίθηκοι. Τι θα ακολουθήσει είναι απίστευτο.

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ : ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Η Μπιζέζα Ντουτ, επιστρέφοντας στη Γη του 2037 με τη βοήθεια των Πρωτογέννητων, κάποιων μυστηριωδών και πανίσχυρων όντων, βασανίζεται από τις αναμνήσεις πέντε χρόνων που πέρασε πάνω στον παράξενο πλανήτη Μιρ, ένα συνονθύλευμα τόπων και λαών, που ανήκουν σε διάφορες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας. Για ποιο λόγο οι Πρωτογέννητοι δημιούργησαν τoν Μιρ; Γιατί έφεραν πίσω στη Γη την Μπιζέζα μια μέρα μετά την αρχική της εξαφάνιση;
Οι απορίες της Μπιζέζα λύνονται όταν επιστήμονες ανακαλύπτουν μια αφύσικη ανωμαλία στον πυρήνα του ήλιου, η οποία έχει προκληθεί από εξωγήινη επέμβαση πριν από δυο χιλιάδες χρόνια. Τώρα, τα σχέδια των μυστηριωδών όντων, που μπήκαν σε εφαρμογή αμέτρητα έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη, έρχονται να αποδώσουν καρπούς με μια ηλιακή καταιγίδα που πρόκειται να εξαφανίσει κάθε ζωή πάνω στη Γη, βομβαρδίζοντάς την με θανάσιμη ακτινοβολία.

ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΙΤΟ : ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ
Οι Πρωτογέννητοι, οι μυστηριώδεις εξωγήινοι που δημιούργησαν τη Μιρ, έναν πλανήτη αποτελούμενο από τη συρραφή διαφόρων ιστορικών περιόδων της Γης, και στη συνέχεια προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε ζωή από τον μητρικό πλανήτη προκαλώντας μια τρομερή ηλιακή καταιγίδα, επανέρχονται τώρα με μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή: μια συσκευή, που δεν μπορεί να καταστραφεί ή να αποτραπεί η δράση της από καμιά ανθρώπινη ενέργεια, εμφανίζεται μέσα από τα βάθη του διαστήματος και κατευθύνεται για μια μοιραία συνάντηση με τη Γη. Είκοσι επτά χρόνια μετά την ηλιακή καταιγίδα, η Μπιζέζα Ντουτ, ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ζήσει τόσο στη Γη όσο και στη Μιρ, ξεκινά άθελά της μια καινούργια οδύσσεια: μέσω ενός διαστημικού ανελκυστήρα, και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός διαστημοπλοίου που κινείται με ηλιακή ενέργεια, θα φτάσει στον Άρη και από κει θα επιστρέψει στη Μιρ. Εκεί θα βρει τον εξηντάρη πια Μέγα Αλέξανδρο να έχει κυριαρχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ασία, δημιουργώντας μια αχανή αυτοκρατορία την οποία διασχίζουν ήδη τα πρώτα ατμοκίνητα τρένα. Εκεί επίσης η Μπιζέζα θα ανακαλύψει πως η Μιρ κινδυνεύει εξίσου με ολοκληρωτικό αφανισμό. Το τέλος μοιάζει αναπόφευκτο. Καθώς, όμως, η ανθρωπότητα αρχίζει να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα ψυχρά σχέδια των Πρωτογέννητων που την απειλούν με εξαφάνιση, ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται από το μακρινό διάστημα...

Gallery Εικόνων

ΤΡΙΛΟΓΙΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΡΙΛΟΓΙΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Books by:xhmikos

Powered by JReviews
 
Scroll Up