• Εγγραφή

 

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1987 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ) ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1987 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1987 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ)

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Πληροφορίες συναλλαγής
Με ΕΛΤΑ(+1,50 ευρώ)
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Το χρηματιστηριακό κραχ του 1987 κατέδειξε τις αρνητικές συνέπειες της διεθνούς ασυνεννοησίας και την αντιπαράθεση Ευρώπης-ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της κρίσης, που όπως ήταν φυσικό επιδείνωσε την κατάσταση στον Τρίτο Κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφύγει σ' έναν πρόσθετο δυσβάσταχτο δανεισμό.
Έτσι, ο υπερχρεωμένος Τρίτος Κόσμος φτάνει στα πρόθυρα της εξαθλίωσης... Η παγκοσμιοποίηση, που απλώνεται ανεξέλεγκτα από τα τέλη του 2000, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της κόλασης... Δισεκατομμύρια άνθρωποι, αποδεκατιζόμενοι από αρρώστιες και εμφύλιες συρράξεις, προσπαθούν να επιβιώσουν με λιγότερο από ένα δολάριο τη μέρα, ενώ οι εξοπλισμοί πάνε στα ύψη και ο πλανήτης γνωρίζει ένα σύγχρονο φεουδαλισμό με τη μορφή μιας πολεμοχαρούς ηγεμονικής παγκοσμιοποίησης.
- Που οδηγεί την ανθρωπότητα αυτή η κατάσταση;
- Τι μορφές θα πάρει η έκρηξη της "δύναμης των αδυνάτων" και η αντίδραση των πεινασμένων μπροστά στον αυξανόμενο πλούτο και την αλαζονεία των ισχυρών-πλουσίων;
Ο συγγραφέας, επί σειρά ετών ανώτατο στέλεχος διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών και τραπεζών, έζησε από κοντά αυτά τα γεγονότα που τα καταγράφει, τα τεκμηριώνει και τα αναλύει, ενώ ταυτόχρονα προειδοποιεί... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:Vampire Kitty

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23702 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up