• Εγγραφή

 

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ.

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
25
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Εποχή των Μαγισσών
(The Season of the Witch)
Natasha Mostert
Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη
Ο Γκάμπριελ Μπλακστόουν είναι ένας νεαρός Λονδρέζος. Ανθρωπος της εποχής του, μοντέρνος και μέσα στα πράγματα, εργάζεται σαν χάκερ, αλλά έχει κι ένα ασυνήθιστο ταλέντο: Μπορεί να «μπαίνει» στο μυαλό των άλλων και να παρακολουθεί τις σκέψεις τους. Αποφεύγει να εξασκεί το χάρισμά του –έχει τους λόγους του γι’ αυτό. Ώσπου μια πρώην ερωμένη του τον εκλιπαρεί να το χρησιμοποιήσει για να εντοπίσει τον προγονό της, που αγνοείται εδώ και μήνες.

Πριν εξαφανιστεί, ο νεαρός έκανε στενή παρέα με δύο αδελφές. Έτσι ο Γκάμπριελ οδηγείται στην Οικία Μoνκ στο Τσέλσι, ένα σπίτι όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Στο καθιστικό πλανιέται το άρωμα των ρόδων, αφρικανικές μάσκες κρέμονται στους τοίχους, ενώ παντού –στις πόρτες, στους τοίχους, ακόμη και στα ταβάνια– κυριαρχεί το μυστηριώδες σύμβολο του σταυρού με τον κύκλο.

Καθώς το καλοκαίρι δίνει τη θέση του σ’ έναν κρύο και εχθρικό χειμώνα, το επιβλητικό σπίτι και οι πανέμορφες, αινιγματικές αδελφές Μoνκ σαγηνεύουν όλο και περισσότερο τον Γκάμπριελ. Αλλά ο παράξενος κόσμος τους κρύβει τρομακτικά μυστικά.
Και κάθε φορά που ο Γκάμπριελ προσπαθεί να εισχωρήσει στο μυαλό τους, εκείνες τον τραβούν προς τα κει που θέλουν οι ίδιες. Στο σκοτεινό κέντρο του βασιλείου τους, απ’ όπου ίσως δεν υπάρχει επιστροφή...

Books by:κοσταςκ

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23506 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up