• Εγγραφή

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Βιβλίο

Τιμή (€)
20
Πληροφορίες συναλλαγής
εξοδα αποστολης να βαραινουν τον παραληπτη .Η πληρωμη γινεται μεσω καταθεσης σε λογαριασμο τραπεζας.
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Πρόκειται για πρόσφατα ενημερωμένη έκδοση, που ακολουθεί τα Διαγνωστικά κριτήρια του Διαγνωστικού και Στατιστικού Εγχειριδίου Ψυχικών Διαταραχών - (DSM-IV-TR) (αναθεωρημένα διαγνωστικά κριτήρια των ψυχικών διαταραχών). Αποτελείται από 7 κεφάλαια που καλύπτουν τις πιο συχνές μορφές ψυχοπαθολογίας (Αγχώδεις διαταραχές, Διαταραχές της διάθεσης, Συνδεόμενες με ουσίες διαταραχές, Διαταραχές πρόσληψης τροφής, Σεξουαλικές διαταραχές και Διαταραχές ταυτότητας φύλου, Σχιζοφρένεια και Διαταραχές προσωπικότητας) και ένα εισαγωγικό κεφάλαιο που περιγράφει τους ορισμούς και παρέχει ένα σύντομο ιστορικό της αποκλίνουσας συμπεριφοράς -ψυχοπαθολογίας. Είναι εμπλουτισμένο με αυθεντικές κλινικές περιπτώσεις που αναλύονται με βάση την ταξινόμηση του DSM-IV-TR, ειδικές επισημάνσεις, και ασκήσεις αυτοαξιολόγησης που βοηθούν στον έλεγχο κατανόησης των βασικών εννοιών του κάθε κεφαλαίου.

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου συμπληρώνεται από Αγγλοελληνικό γλωσσάριο όρων σχετικών με την αποκλίνουσα συμπεριφορά-ψυχοπαθολογία, που πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά στη μελέτη σχετικής ξενόγλωσσης βιβλιογραφίας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται επιστημονικά / κλινικά για τα ψυχικά νοσήματα, ωστόσο μπορεί να φανεί χρήσιμο ακόμα και στον μη επαγγελματία αναγνώστη που ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τα "φαινόμενα της ψυχοπαθολογίας" και να ξεχωρίσει τους μύθους από την πραγματικότητα σε ότι αφορά τα ψυχικά νοσήματα.

Books by:vasovasoula

Powered by JReviews
 
Scroll Up