• Εγγραφή

 

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Οι πολιτισμένοι άνθρωποι όλης της γης θαυμάζουν τον Σωκράτη για όσα εδίδαξε και για τον τρόπο με τον οποίο έζησε και απέθανε. Το όνομά του αποτελεί ορόσημο στην πνευματική πορεία της ανθρωπότητος.
Η διδασκαλία του, όσα δηλαδή επίστευε και έλεγε, είναι πολύ απλά πράγματα και πάρα πολύ εύκολα, ώστε να τα καταλαβαίνη ο οποιοσδήποτε και όταν ακόμη δεν διαθέτει ειδικές φιλοσοφικές γνώσεις π.χ. ορολογία, μεθόδους κ.λπ.
Και όμως! Εκείνοι οι περισπούδαστοι που σήμερα "αναλύουν" και "διδάσκουν" τον Σωκράτη καταφέρνουν να μας μπερδεύουν με δυσνόητες εκφράσεις και τις περισσότερες φορές να μας δίδουν την εντύπωσι ότι ούτε οι ίδιοι κατανοούν τα όσα λέγουν. Το αποτέλεσμα είναι η νεολαία, που πάντα υπήρξε σωκρατική, να αγνοή τον Σωκράτη.
Με το βιβλίο του αυτό ο συγγραφεύς απλοποιεί τα πράγματα και δίδει τις πραγματικές διαστάσεις της προσωπικότητος και της διδασκαλίας του Σωκράτη. Πρόκειται για ένα χρησιμότατο και αποκαλυπτικό έργο για όλους του Έλληνες, νέους και μεγαλύτερους, αφού όλοι έπεσαν θύματα της ανεπαρκείας του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:NICK99

Powered by JReviews
 
Scroll Up