• Εγγραφή

 

Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα

Βιβλίο

Πληροφορίες συναλλαγής
Το αποστέλλω σε όλη την Ελλάδα με έξοδα παραλήπτη.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η κατάστασή του βιβλίου είναι άψογη. Διαβάστηκε μία και μοναδική φορά. Το ανταλλάσω με κλασικά έργα, παλαιά (πχ Βίκτωρ Ουγκώ, Καζαντζάκης κτλ) αλλά και νεότερα (πχ Ουμπέρτο Έκο κτλ).
Ο λόγος που δεν έχω διαθέσιμη φωτογραφία αυτή τη στιγμή είναι διότι το βιβλίο είναι στο πατρικό μου σπίτι από το οποίο λείπω. Όποιος ενδιαφέρεται όμως θα καταφέρω να του βγάλω κάποιες.

Περιγραφή:

Μια ερωτική ιστορία κλείνει μέσα της όλα τα μυστικά του κόσμου. Η Πιλάρ κι ο σύντροφός της, που γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά χώρισαν στην εφηβεία, ξαναβρίσκονται ύστερα από έντεκα χρόνια. Εκείνη μια γυναίκα που η ζωή την έχει μάθει να είναι δυνατή και να μην παρασύρεται από τα συναισθήματά της. Εκείνος ένας άντρας που κατέχει το θείο χάρισμα να γιατρεύει τους άλλους και να αναζητά μέσα στη θρησκεία μια λύση για τις εσωτερικές συγκρούσεις του.
Τους ενώνει η επιθυμία ν αλλάξουν και ν ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Για να το πετύχουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια: το φόβο του να δίνεσαι, την αίσθηση ότι λαθεύεις, τις προκαταλήψεις.
Ο Πάουλο Κοέλο, που αναφέρεται με ποίηση και σύγχρονους διαλόγους σε μια ερωτική συνάντηση, μας βυθίζει, επίσης, και στα μυστήρια της θεότητας, γιατί, όπως μας θυμίζει, η «πνευματική δοκιμασία είναι, πρώτα απ όλα, μια πρακτική δοκιμασία αγάπης».
Ένα βιβλίο συγκινητικό, διαυγές, που στέλνει μηνύματα ζωής.

Books by:Seezo

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23935 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up