• Εγγραφή

 

Θα χαθώ στο σκοτάδι (Πώληση ή ανταλλαγή) Θα χαθώ στο σκοτάδι (Πώληση ή ανταλλαγή) ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Θα χαθώ στο σκοτάδι (Πώληση ή ανταλλαγή)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
12
Email επικοινωνίας
eliaseko41@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ανταλλαγή μόνο Αθήνα με ένα εκ των "σκληρή βροχή" (Κλειδάριθμος), "ψηλά τις καρδιές" (Δώμα) ή εφάμιλλη πρόσφατη κυκλοφορία.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


"Ένα ιδιοφυές βιβλίο που σπάει τις διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα λογοτεχνικά είδη. Σε ωθεί να μη θέλεις να το αφήσεις [και] αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουν οι αναγνώστες - αυτό που κάνει το βιβλίο τόσο ξεχωριστό - είναι το ότι ασχολείται με δυο εμμονές, μία φωτεινή και μία σκοτεινή. Ο Δολοφόνος της Χρυσής Πολιτείας είναι το σκοτεινό μέρος. Η Μισέλ Μακναμάρα είναι το φωτεινό. Είναι ένα ταξίδι μέσα σε δύο μυαλά, το ένα άρρωστο και χαώδες και το άλλο έξυπνο και αποφασισμένο. Το λάτρεψα αυτό το βιβλίο". (Stephen King)

"Πρόκειται για ένα βιβλίο που διαβάζεται μονορούφι. Τόσο καθηλωτικό είναι. Το Θα χαθώ στο σκοτάδι είναι η ανατριχιαστική καταγραφή μίας εμμονικής αναζήτησης ενός τέρατος και, καθώς προχωρούμε, καθηλωνόμαστε το ίδιο με την ερευνήτρια όσο και με το τέρας. Πολύ λίγοι συγγραφείς έχουν την ικανότητα να επαναφέρουν στη ζωή μία ανεξιχνίαστη υπόθεση δεκαετιών. Σε αυτές τις σελίδες, η Μισέλ Μακναμάρα όχι απλώς επανέφερε επιτυχώς τη συναρπαστική υπόθεση του Δολοφόνου της Χρυσής Πολιτείας, αλλά επίσης το έκανε με ανθρωπιά, διορατικότητα και χάρη". (Michael Connely)

"Ξετίναξα το Θα χαθώ στο σκοτάδι μέσα σε δύο μέρες. Προσέφερε τόσο βαθιά ικανοποίηση, πέρα από κάθε "λύση", επειδή σε τελική ανάλυση δεν αφορά μόνο την υπόθεση του Δολοφόνου της Χρυσής Πολιτείας - είναι μία προσωπογραφία του πλούσιου και πολύπλοκου μυαλού και της απέραντης καρδιάς μίας γυναίκας. Και ασχολείται επί μακράν με την εξερεύνηση αυτού που πολύ συχνά παραμένει ανεξερεύνητο: Την πραγματική σύνδεση που τόσο πολλοί έχουμε -ιδίως εμείς οι γυναίκες- με αυτά τα εγκλήματα. Το βιβλίο απλώς με καθήλωσε". (Megan Abbott)

Gallery Εικόνων

Θα χαθώ στο σκοτάδι (Πώληση ή ανταλλαγή)

Books by:asterix13darthvader

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23669 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up