• Εγγραφή

 

Το απαγορευμένο βλέμμα  Το απαγορευμένο βλέμμα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
 Το απαγορευμένο βλέμμα

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
3
Email επικοινωνίας
johnseanc@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Ανταλλαγή / πώληση με ΕΛΤΑ .Δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ για αγορές αξίας απο 20 ευρώ .Εξαιρούνται της προσφοράς αυτής τα ΚΟΜΙΚ για τα οποία ισχύουν δωρεάν μεταφορικά μόνο εφ'όσον αγοραστούν όλα μαζί και για παραλαβή τους απο τον αγοραστή απο πρακτορείο Αθηνών .
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Στους δρόμους του Αλγερίου οι άντρες αγκαλιάζονται. Πίσω από τις κλειστές πόρτες οι γυναίκες πλήττουν. Μια νεαρή κοπέλα παρατηρεί το δρόμο πίσω από ένα παραλληλόγραμμο τζάμι. Ένας βρόμικος τοίχος, ένα παραφορτωμένο τρόλεϊ, ένα απρόσεχτο παιδί τής δίνουν λαβή για μια καινούρια ιστορία. Επινοεί κι επινοείται. Είναι έφηβη, ο πατέρας της δεν της μιλάει εδώ και δύο χρόνια. Η μητέρα εξυφαίνει τη συνωμοσία, οι αδερφές σωπαίνουν. Η ανία κατακλύζει την πρωτεύουσα. Κανένας δεν ξεφεύγει. Ούτε κι αυτός ο ήλιος.
Οι άντρες περιμένουν. Την περιμένουν. Ο έρωτας κι η ελπίδα δεν υπάρχουν. Οι σκέψεις συνωθούνται σ' ένα χώρο ακρωτηριασμένο από το χρόνο του. Κρυμμένη πίσω από το παράθυρό της, άπληστη να μάθει, η ηδονοβλεψίας πιέζει την πραγματικότητα. Ένα πέπλο απομακρύνεται, ένα κοριτσάκι πεθαίνει κάτω από τις ρόδες ενός λεωφορείου. Οι τρύπες της κλειδαριάς πλαταίνουν, η ηδονοβλεψίας κλέβει τη ζωή των άλλων. Τ' όνειρο επιβάλλεται. Ο θάνατος παραμονεύει. Ο ένας ορέγεται τον άλλο, αλληλοπροσκαλούνται κι αλληλοαπορρίπτονται. Το αίμα τρυπώνει ανάμεσα σε λέξεις και πόνους.

Books by:johnseanc

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23537 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up