• Εγγραφή

 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
3
Email επικοινωνίας
johnseanc@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Ανταλλαγή / πώληση με ΕΛΤΑ .Δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ για αγορές αξίας απο 20 ευρώ .Εξαιρούνται της προσφοράς αυτής τα ΚΟΜΙΚ για τα οποία ισχύουν δωρεάν μεταφορικά μόνο εφ'όσον αγοραστούν όλα μαζί και για παραλαβή τους απο τον αγοραστή απο πρακτορείο Αθηνών .
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Κάθονταν στο ίδιο καφενείο. Εκείνη ήπιε την πράσινη μέντα της και σηκώθηκε. Εκείνος την ακολούθησε στους νυχτωμένους δρόμους του Παρισιού. Ονειρευόταν ένα ξενοδοχείο, ένα αγκάλιασμα... Εκείνη συνέχιζε να περπατάει, μια όμορφη και εύθραυστη πόρνη μέσα στο φεγγαρόφωτο, και κοντά στην Πον Νεφ, εκείνος έμαθε ότι την έλεγαν Ζορζέτ... Ξαφνικά, μπροστά στο Ινστιτούτο, μια περίεργη τελετή: πραγματική, σκηνοθετημένη, ονειρική... Από τη στιγμή αυτή όλα γίνονται αλλόκοτα και η Ζορζέτ εξαφανίζεται. Όταν θα την ξαναβρεί, ύστερα από μια μακριά περιπλάνηση, θα είναι μια άλλη Ζορζέτ και οι εφημερίδες θα γράφουν για ένα φριχτό έγκλημα.
Ένα μυθιστόρημα όπου το αστυνομικό μυστήριο εμπλέκεται με την ερωτική αναζήτηση και όπου το Παρίσι, ανάμεσα σε όνειρο και πραγματικότητα, αποκαλύπτει τα μυστικά του και το μυστικό της ύπαρξης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:johnseanc

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23524 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up