• Εγγραφή

 

ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Πληροφορίες συναλλαγής
ανταλλαγη ελτα κατα προτιμηση σε περισσότερα του ενος βιβλια απο τα δικά μου
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Στο βασίλειο της Νόρτας, πολιτικές πεποιθήσεις, φυλή ή γένος δεν έχουν καμία σημασία - τα πάντα καθορίζονται από το αίμα. Οι Ασημένιοι, υπεράνθρωποι με εκπληκτικές ικανότητες και ασημένιο αίμα, κυριαρχούν και κυβερνούν τους απλούς Κόκκινους, χρησιμοποιώντας τους ως στρατιώτες, εργάτες και υπηρέτες.
Η Μάρε, μια δεκαεπτάχρονη Κόκκινη, προσπαθεί να επιζήσει σε μια κοινωνία που της συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα τίποτα. Όταν, χωρίς τη θέλησή της, αποκαλύπτεται μπροστά στον Βασιλιά και στους Ασημένιους ευγενείς ότι έχει και αυτή υπεράνθρωπες δυνάμεις, η ζωή της αλλάζει. Έγκλειστη στο βασιλικό παλάτι και αρραβωνιασμένη με έναν Ασημένιο πρίγκιπα, πρέπει να μάθει να κινείται ανάμεσα στις ίντριγκες της αυλής, να χειριστεί το δώρο μιας υπερδύναμης που την ξεπερνά, ν' αντιμετωπίσει τον έρωτα που γεννιέται μέσα της και ν' αναγνωρίσει τους εχθρούς της για να καταφέρει να φέρει την ελευθερία στον λαό της.
Σε έναν κόσμο όπου η προδοσία είναι τρόπος ζωής, η εξουσία είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Η Μάρε ήταν φυσιολογική μια ζωή. Μάλλον, υπερβολικά φυσιολογική ακόμα και για Κόκκινη. Όταν λοιπόν ανακαλύπτει πως είναι Κόκκινη με δυνάμεις που κανονικά θα έπρεπε να ανήκουν σε Ασημένιους, όλα γύρω της ανατρέπονται. Αρχίζει να βλέπει τα πάντα διαφορετικά. Όπως ακριβώς είναι.

Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει την Μάρε σε διλήμματα, θα την δοκιμάσει και θα νιώσει τον αληθινό πόνο της προδοσίας και της εξαπάτησης. Γιατί σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν.
Ο τρόπος που η πολυτάλαντη Victoria Aveyard πλάθει και δημιουργεί την πλοκή είναι αρκετά πρωτότυπη και τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι απίστευτα. Αυτά που γράφει η Vistoria είναι ένα απίστευτο πέπλο μυστικότερου που σε τυλίγει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Μην αφήνοντας σε να αναπνεύσεις από αυτά που "ζούσες" με τους χαρακτήρες. Το ποιο ωραίο σχετικά με το βιβλίο θεωρώ ότι ήταν ο οποιοδήποτε μπορούσε να προδώσει τον οποιοδήποτε. Αυτό μας κρατούσε συνέχεια σε αγωνία και μας δημιούργησε το ποιο εκπληκτικό και μη αναμενόμενο τέλος.
"Ένα μυθιστόρημα με φαντασία και αγωνία, όπου ο ρομαντισμός συγκρούεται με την επανάσταση και η εξουσία μονομαχεί με τη δικαιοσύνη." (USA Today)

Books by:assi

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22705 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up