• Εγγραφή

 

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Πληροφορίες συναλλαγής
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΛΤΑ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


'Κλο Ζολί' και 'Πομερέ'. Δυο γειτονικά σπίτια σ' ένα απόμερο σημείο, στην εξοχή της Νορμανδίας. Στο πρώτο μένει, μόνη της, μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει πάρει χρόνια τη σύνταξή της. Πάσχει από τη νόσο Αλτζχάιμερ και συνεχώς το σκάει απ' το σπίτι, ενώ οι κόρες της, δυο σαραντάρες με τελείως αντίθετο χαρακτήρα, τσακώνονται μεταξύ τους πώς θα τη φροντίσουν καλύτερα. Το άλλο σπίτι, εξοχική κατοικία ενός ζευγαριού Παριζιάνων σε διάσταση, γίνεται κατά τύχη, για ένα σαββατοκύριακο, κέντρο διερχομένων παράνομων ζευγαριών. Για δυο μέρες, όλοι και όλες θα παίξουν ένα κυνηγητό που μοιάζει με τη ζωή: περίπλοκο και γεμάτο εκπλήξεις.

Μια σύγχρονη κωμωδία γύρω από το θέμα της κατάθλιψης των σαραντάρηδων: οικογένειες διαλυμένες, γονείς με κακά γεράματα, αγώνας για το χρήμα και την επιτυχία, παραληρηματικό κυνήγι της νιότης και του έρωτα, παρεξηγήσεις και ψέματα.

Πολυφωνικό, σαν μια πελότα λεπτών και ζωντανών συναισθημάτων, και μυστικών που έμειναν καιρό φυλαγμένα, το μυθιστόρημα της Μισέλ Φιτουσί σκιτσάρει με χιούμορ και συγκίνηση ήρωες που μας μοιάζουν πάρα πολύ.

Books by:assi

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23498 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up