• Εγγραφή

 

Ο Πύργος της Μοναξιάς Ο Πύργος της Μοναξιάς

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο Πύργος της Μοναξιάς

Βιβλίο

Εκδόσεις
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Από την αρχαιότητα, πυκνό μυστήριο καλύπτει την έρημο της Σαχάρας. Στρατιές ολόκληρες εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν πίσω τους κανένα ίχνος, λες και τις κατάπιε η άμμος της ερήμου. Οι ελάχιστοι που καταφέρνουν να σωθούν κρατούν το στόμα τους κλειστό.
Ο συνταγματάρχης Ζομπέρ, έμπειρος και ακέραιος αξιωματικός της Λεγεώνας των Ξένων, αποφασίζει να λύσει το μυστήριο έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.
Ένα παράλληλο μυστήριο επιχειρεί να λύσει ο Φίλιπ Γκάρετ ο οποίος αναζητά τον πατέρα του, έναν εξαιρετικής φήμης επιστήμονα που έχει εξαφανιστεί από πολλά χρόνια. Οι έρευνές του τον φέρνουν κι αυτόν στη Σαχάρα και καθώς η αναζήτησή του προχωρεί, πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο πατέρας του είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που γνωρίζει τι συμβαίνει στο κομμάτι αυτό της ερήμου.
Η λύση του πυκνού αυτού μυστηρίου είναι το θέμα του Πύργου της Μοναξιάς. Οι χαρακτήρες των ηρώων όμως, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο απελευθερώνει ιδέες, απόψεις, συναισθήματα, παρορμήσεις, έναν καμβά ίσως πιο σημαντικό κι από την ίδια τη λύση του μυστηρίου…

Books by:maisa

Powered by JReviews
 
Scroll Up