• Εγγραφή

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Πληροφορίες συναλλαγής
ΣΥΝΑΑΝΤΗΣΗ Η ΤΑΧ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1929. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΕΙ ΤΣΙΝΕΝΟΦ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 1996. Ο ΦΙΛΙΠ ΜΟΡΑΝ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΑΙΤΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΛΕΣΜΑΝ, ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΛΟΓΟ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΕΚΑΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ, Ο ΜΟΡΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙ ΤΣΙΝΕΝΟΦ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΡΟΖΝΤΙΣΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ: ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΙΣΩΣ, Η ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...

Books by:ΓΩΓΩ2000

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23913 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up