• Εγγραφή

 

Μα πού πάνε όλοι ; Μα πού πάνε όλοι ;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Μα πού πάνε όλοι ;

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
2
Email επικοινωνίας
johnseanc@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Ανταλλαγή / πώληση με ΕΛΤΑ .Δωρεάν μεταφορικά με ΕΛΤΑ για αγορές αξίας απο 20 ευρώ .Εξαιρούνται της προσφοράς αυτής τα ΚΟΜΙΚ για τα οποία ισχύουν δωρεάν μεταφορικά μόνο εφ'όσον αγοραστούν όλα μαζί και για παραλαβή τους απο τον αγοραστή απο πρακτορείο Αθηνών .
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Ιωάννα Πετροπούλου κρατούσε το ημερολόγιό της που εκδίδεται τώρα με τον τίτλο Μα που πάνε όλοι; σε ηλικία 15-16 χρόνων. Γραμμένα για ίδια χρήση, χωρίς προθέσεις λογοτεχνικές, τα κείμενά της είναι στη βάση τους ο καθαρός καθρέφτης ενός ψυχικού κόσμου. Χωρίς συγκλονιστικές εμπειρίες, χωρίς αποκαλύψεις για πράγματα πού είναι πια γνωστά και πανθομολογούμενα και πού διογκωμένα ή παραμορφωμένα αποτέλεσαν το μύθο τής απελευθερωμένης γενιάς, είναι μια μαρτυρία καλών προθέσεων, δυσκολιών και αρνήσεων προσαρμογής, αφηρημένης ανεξαρτησίας, αφηρημένων συμβιβασμών και αφηρημένων ερώτων. Όμως υπάρχει και κάτι το πολύ συγκεκριμένο: η γλώσσα με την οποία το «φρικιό» Ιωάννα περιγράφει τα μικρά της τίποτα.
Καθόλου ακραία, αλλά χυμώδης και γόνιμη συγκροτεί μια συνεπή συμπεριφορά, που είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε ν' αναζητήσουμε σ' έναν άνθρωπο.

Books by:johnseanc

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23534 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up