• Εγγραφή

 

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ Η ΕΛΤΑ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Μια φορά και έναν καιρό, οι κάτοικοι του Άρη συναντήθηκαν με τις κατοίκους της Αφροδίτης. Αγαπήθηκαν και έζησαν ευτυχισμένα μαζί για πολλά χρόνια και αυτό γιατί είχαν αποδεχτεί και σεβαστεί τις διαφορές τους. Κάποτε, όμως ήρθαν στη Γη και έπαθαν αμνησία. Ξέχασαν ότι είναι από διαφορετικούς πλανήτες και επομένως διαφορετικοί.
Χρησιμοποιώντας αυτό το παράδειγμα ο δρ. John Gray αποκαλύπτει πόσο διαφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες σε όλες τις πλευρές της ζωής τους: όχι μόνο επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά και σκέπτονται, αισθάνονται, αντιλαμβάνονται, αντιδρούν, χρειάζονται και εκτιμούν με διαφορετικό τρόπο. Μοιάζουν συνεχώς σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες, να μιλούν διαφορετικές γλώσσες και να τρέφονται με διαφορετική τροφή.
Το "Άνδρες από τον Άρη Γυναίκες από την Αφροδίτη" αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τη δημιουργία βαθύτερων και ουσιαστικότερων σχέσεων μεταξύ δύο φύλα

Το ραντεβού του Άρη και της Αφροδίτης

Ένας χρήσιμος οδηγός για να πορευθείτε μέσα από τα 5 στάδια της ερωτικής προσέγγισης και να δημιουργήσετε μια τρυφερή και μόνιμη σχέση

John Gray


Tο "Ραντεβού του Άρη και της Αφροδίτης" δεν είναι απλώς ένα βιβλίο... Είναι ένας πολύτιμος σύμβουλος που μας εξηγεί γιατί η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων είναι σημαντική αλλά από μόνη της δεν φτάνει. Mας καθοδηγεί πώς να πορευόμαστε στην ευτυχία μέσα από τα πέντε στάδια της ερωτικής προσέγγισης.
Χρειάζονται οι κατάλληλες τακτικές για να έχει αποτέλεσμα η αρχική έλξη.
Απαιτείται προσοχή για να βρεθούμε με το κατάλληλο ταίρι και να ξεπεράσουμε τη φυσιολογική Αβεβαιότητα.
Η Αποκλειστικότητα έρχεται με τους σωστούς χειρισμούς.
Στην Οικειότητα οι άντρες αντιδρούν διαφορετικά από τις γυναίκες και στα τέσσερα επίπεδα - σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχικό. Είναι, όμως, απαραίτητη για μια αληθινή σχέση και μια χημεία με διάρκεια.
Διαφορετικοί λόγοι οδηγούν άντρες και γυναίκες σε μια μόνιμη σχέση και στον Aρραβώνα, μέχρι να καταλήξουμε στο πολυπόθητο happy end - έναν ονειρεμένο γάμο.

Books by:katerina3456

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23043 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up